Locaties voor een NIO afname

Wij bieden afname van NIO onderzoeken aan op meerdere locaties in en om de randstad. Staat hier geen locatie in de buurt bij? Of woont u wat verder buiten de randstad? Neemt u dan vooral contact op ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Bergschenhoek

Wij ontvangen u graag op onze kantoorlocatie in het Business Center Lansingerland in Bergschenhoek in een van onze twee werkruimtes. In het Business Center Lansingerland zit ook het Gemeentehuis Lansingerland, waar wij ons kantoorgebouw mee delen. Onze baliemedewerker ontvangt u en hier kunt u in onze wachtruimte plaats nemen. U kunt gebruik maken van onze koffiehoek, waar u koffie, thee of warme chocolademelk kunt drinken.

Gemeente Lansingerland

Ook in de gemeente Lansingerland kunnen wij de NIO af nemen. Hieronder vallen Berkel en Rodenrijs, Rodenrijs, Rotte, Kruisweg, Bleiswijk en Bergschenhoek. Ons kantoor is goed met de auto bereikbaar doordat we naast de N209 liggen. Ook is een bezoek met de fiets goed te doen vanuit de gemeente.

Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs nemen wij ook de NIO af. Doordat dit dorp vlakbij onze kantoorlocatie in Bergschenhoek ligt, nodigen wij u graag u uit om op onze kantoorlocatie langs te komen. Er is goed contact met enkele basisscholen in deze plaats.


Rotterdam

In de havenstad Rotterdam zijn wij op meerdere scholen actief. Hieronder vallen enkele basisscholen maar ook middelbare scholen. Ons kantoor in Bergschenhoek is goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Bovendien hebben we voldoende vrije parkeergelegenheden.

Contact

Staat jouw regio tussen de locaties? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor een NIO onderzoek afname te bespreken. Ook wanneer jouw locatie niet staat vermeld, kijken we graag samen met je naar wat de mogelijkheden zijn.

Contact